afscheid

Kijk! Daar boven zit ik voorlopig! (Tijdens een scootmobiel vaardigheidstest op 17 juli, een goede week na zijn intrek in zijn kamer op afdeling Voorhorst van het Groote en Voorster in Deventer.

In verband met het overlijden van mijn vader op 19 september, opent mijn site met een pagina in het teken van afscheid. Door Covid19 is het niet vanzelfsprekend dat mensen in persoon bij zijn afscheid kunnen zijn. Om die reden is er via deze pagina gelegenheid om de plechtigheid te volgen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CsHrjFIpI1M&feature=youtu.be

Link voor het bijwonen van de afscheidsplechtigheid van Herman Roebbers.

 

Komende vrijdag 25 september vanaf 15:00 uur zal deze link pas bruikbaar zijn, tot die tijd is hier nog niets te zien behalve de big smile van Pa op zijn scootmobiel terwijl hij aanwees wat zijn laatste “thuis” zou blijken.

2 gedachten over “afscheid

  1. Lieve familie Roebbers,

    De bezoekjes aan ‘Tante Bep’ en ‘Oom Herman’ zijn overbrekelijk verbonden aan mijn jeugd. De herinneringen die ik heb aan die tijd, koester ik. In gedachten teken ik jullie woonhuis uit, met de keuken, de woonkamer, het alterlier en de winkel, de slaapkamers en het uitzicht. En steevast kregen we nierbroodjes te eten. Geen idee wat dat was, maar het smaakte altijd goed. Met het heengaan van Herman is het verhaal nu af. Wat rest is vooral respect en dankbaarheid, ook voor de belangrijke steun en toeverlaat die Bep en Herman jarenlang zijn geweest tijdens het ziekbed van mijn moeder Iet.

    Ik wens jullie allen veel sterkte bij het dragen van het gemis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.